SEGA Mega Drive Classics

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum Q4 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Trailer: SEGA Mega Drive Classics naar de Nintendo Switch

SEGA Mega Drive Classics komt met meer dan 50 SEGA klassiekers naar de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar de game moet uitkomen ergens gedurende de aankomende winter.

De game (of moeten we zeggen games) zijn eerder uitgekomen op PlayStation 4 en Xbox One, maar maken nu ook hun opwachting op de Nintendo Switch. De lijst is te lang om op te noemen, maar reken maar op de welbekende klassiekers. Onder deze titels bevinden zich Toejam and Earl, Virtua Fighter 2, Street of Rage en uiteraard Sonic the Hedgehog. Met zoveel titels heb je echt wel wat om naar uit te kijken. Check hieronder de trailer maar!

SEGA Mega Drive Classics lijkt mij ontzettend veel waar voor je geld. Het zou mij niet verbazen als deze in mijn collectie komt, wat jullie?

BRON Persbericht SEGA

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?