Team Sonic Racing
  • ONTWIKKELAAR Sumo Digital
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Trailer: SEGA geeft kijkje achter de schermen van Team Sonic Racing

Om fans alvast enthousiast te maken voor Team Sonic Racing, geeft SEGA een kijkje achter de schermen. De video is volledig gericht op de soundtrack van de racegame.

Componist Jun Senoue is verantwoordelijk voor de soundtrack en is voor het eerst sinds 2011 weer betrokken bij een grote Sonic-game. In de trailer is te zien hoe Senoue samenwerkt met chiptune artiest Toriena, die met haar synthesizer de juiste snaar weet te raken. Voor de soundtrack hebben zij onder meer de muziek van Sonic Heroes in een nieuw jasje gestoken. Het tweetal zorgt voor een aparte, maar toffe combinatie waardoor je spontaan zin krijgt om met Sonic achter het stuur te kruipen. Bekijk hieronder het interview met de twee artiesten.

Team Sonic Racing komt uit op 21 mei voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

BRON YouTube

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?