Puyo Puyo Champions

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 7 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: SEGA brengt Puyo Puyo Champions naar het Westen

SEGA brengt Puyo Puyo Champions naar het Westen. Vanaf volgende maand kunnen ook wij genieten van de competitieve Japanse puzzelgame.

Puyo Puyo is een ontzettend populaire competitieve puzzelgame in Japan. De kleurrijke en hectische puzzels zijn in het westen echter minder populair en worden hier meestal ook niet uitgebracht. Nu heeft uitgever SEGA aangekondigd dat Puyo Puyo Champions, in Japan onder de naam Puyo Puyo eSports, in het Westen wordt uitgebracht. Deze game is voornamelijk gericht op online competitieve multiplayer, maar bevat ook speelmodi waarbij je lokaal tegen je vrienden kunt spelen.

Puyo Puyo Champions verschijnt 7 mei op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?