Check al onze gamescom content hier!
A Plague Tale: Innocence
  • ONTWIKKELAAR Asobo Studio
  • RELEASEDATUM 14 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen, Puzzel
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Sean Bean vertelt het emotionele verhaal van A Plague Tale: Innocence

Asobo Studio bracht deze week A Plague Tale: Innocence uit en om dat te vieren is de ontwikkelaar een samenwerking aangegaan met acteur Sean Bean, die het verhaal van de game overbrengt in een video.

Sean Bean is vooral bekend van zijn rollen in Lord of the Rings en Game of Thrones, maar is nu ook de samenwerking aangegaan met Asobo Studio. In een speciale video draagt hij poëzie voor waarmee hij het meeslepende verhaal van de game vertelt. De game kreeg direct veel lovende recensies. Wij gaven de game maar liefst vier van de vijf sterren in onze review van A Plague Tale: Innocence.

A Plague Tale: Innocence is speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?