Hitman 2
  • ONTWIKKELAAR IO Interactive
  • RELEASEDATUM 14 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Stealth
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Sean Bean is eerste Elusive Target voor Hitman 2

Vorige week teasde ontwikkelaar IO Interactive al naar het eerste Elusive Target voor Hitman 2. Onder fans gingen geruchten dat het eerste tijdelijke doelwit wel eens acteur Sean Bean zou kunnen zijn en dit is nu bevestigd.

Sean Bean's personage heet Mark Faba en deze is vanaf 20 november aanwezig in de Miami-locatie van Hitman 2. Tien dagen lang hebben spelers de tijd om het eerste Elusive Target om te leggen. Leuk detail is dat het personage de bijnaam The Undying heeft, wat ook een leuke knipoog is naar Sean Bean's acteerrollen. In bijna elke film legt hij namelijk wel het loodje. In de nieuwe trailer laat Sean Bean een aantal speciale wapens zien, en door hier te stemmen kun je kiezen welk wapen uiteindelijk in Hitman 2 zit.

Hitman 2 verschijnt 14 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?