Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Sea of Thieves

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 20 maart 2018
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Sea of Thieves viert seizoen 5 met vuurwerk

Alle hens aan denk! Het vijfde seizoen van Sea of Thieves komt er binnenkort aan. Ontwikkelaar Rare heeft een trailer gedeeld met de content van de nieuwe update.

Het vijfde seizoen van Sea of Thieves wordt gevierd met nieuwe features, verbeteringen en nieuwe beloningen voor spelers. Met de nieuwe update kun je je loot opslaan onder het zand en er een unieke schatkaart voor terugkrijgen, zodat je je loot altijd terugvindt. Daarnaast zijn er nieuwe zijmissies bijgekomen op de Seaposts en Outposts. Hierop kun je je unieke schatkaart plaatsen voor anderen. Mocht een andere speler je schat hebben gevonden, dan krijg je de volgende keer bij het inloggen je loot terug met daarnaast nog een groot aantal Renown. Een goede win-win-situatie als je het mij vraagt! Daarnaast kun je nu vuurwerk afschieten vanuit je kanonnen. Dit kun je doen voor de lol, maar ook om je crew te signaleren wanneer je in de problemen zit. Vuurwerk kun je verkrijgen bij de Merchant Alliance. Een andere nieuwe toevoeging zijn de Cannon Rowboats, roeiboten met een kanon aan de voorkant. Deze geven extra vuurkracht aan je schip, maar zijn ook op zichzelf te gebruiken. Heb je rust nodig na een dagje knallen? Dan kun je even slapen om je health weer bij te vullen. Natuurlijk is er ook een nieuwe Plunder Pass, nieuwe emotes, decoraties voor je schip en de Captain Barbossa-outfit! Eerder zagen we in seizoen drie Captain Jack Sparrow in Sea of Thieves. De updatetrailer is hieronder te bekijken.

Seizoen vijf van Sea of Thieves begint op 2 december. Sea of Thieves is speelbaar op Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON Sea of Thieves

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?