Sea of Thieves
  • ONTWIKKELAAR Rare
  • RELEASEDATUM 20 maart 2018
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Sea of Thieves staat grote update te wachten

Middels een trailer heeft Rare bekendgemaakt dat er een grote update gaat volgen voor Sea of Thieves. De piratengame krijgt een nieuwe modus en wordt voorzien van updates waardoor het vernietigen van schepen gedetailleerder wordt.

Vandaag mag Sea of Thieves het eerste kaarsje uitblazen. Precies een jaar geleden kwam de game op de markt, maar hij werd destijds niet heel warm ontvangen. Al die tijd heeft Rare updates vrijgegeven om de ervaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat Sea of Thieves een solide game is. Om het eenjarig bestaan te vieren komt er eind april een nieuwe grote update. Wat er met die update precies allemaal gaat veranderen is nog niet bekend, maar Rare heeft wel een trailer online geplaatst waarin alvast het een en ander te zien is. Zo is onder meer The Arena, de langverwachte PvP modus te zien. Meer details over de grote update volgen in de komende periode.

De grote Anniversary Update van Sea of Thieves komt op 30 april uit.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?