Trailer: Sea of Thieves staat grote update te wachten

Geplaatst:
Aangepast: 20 maart 2019 20:10

Middels een trailer heeft Rare bekendgemaakt dat er een grote update gaat volgen voor Sea of Thieves. De piratengame krijgt een nieuwe modus en wordt voorzien van updates waardoor het vernietigen van schepen gedetailleerder wordt.

Vandaag mag Sea of Thieves het eerste kaarsje uitblazen. Precies een jaar geleden kwam de game op de markt, maar hij werd destijds niet heel warm ontvangen. Al die tijd heeft Rare updates vrijgegeven om de ervaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat Sea of Thieves een solide game is. Om het eenjarig bestaan te vieren komt er eind april een nieuwe grote update. Wat er met die update precies allemaal gaat veranderen is nog niet bekend, maar Rare heeft wel een trailer online geplaatst waarin alvast het een en ander te zien is. Zo is onder meer The Arena, de langverwachte PvP modus te zien. Meer details over de grote update volgen in de komende periode.

De grote Anniversary Update van Sea of Thieves komt op 30 april uit.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord