Check hier alle PlayStation State of Play content

Sea of Thieves

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 20 maart 2018
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Sea of Thieves Season 4 begint op 23 September

Sea of Thieves: Season 4 brengt nieuwe locaties onder water met zich mee, waarvan je er al een aantal kunt zien in de nieuwe trailer die Rare onlangs dropte.

De releasedatum van het vierde seizoen van Sea of Thieves is bekend en de ontwikkelaar begint met deze trailer met het teasen van nieuwe content. De trailer laat een vrouw zien die naast een fles op het strand zit, wat een nieuw type quest zou kunnen zijn. Daarnaast zien we de bemanning van een schip een hoop nieuwe soorten schatten uitladen, waaronder een aantal lichtgevende drankjes. Waar ze deze nieuwe schatten vandaan halen krijgen we ook te zien. Ze komen van de bodem van de zee, uit plekken die je nog nooit eerder hebt gezien. Een seizoen dat meer op het leven onder water focust is een logische vervolgstap na het introduceren van nieuwe vijanden uit het diepe in A Pirate's Life.

Sea of Thieves: Season 4 start op 23 September.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?