Sea of Thieves
  • ONTWIKKELAAR Rare
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 maart 2018
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Sea of Thieves krijgt Premium valuta en dieren

De open world piratengame van Rare blijft maar nieuwe updates krijgen. Zo krijgt Sea of Thieves deze week Premium valuta en dieren.

Sea of Thieves is inmiddels al zo'n anderhalf jaar oud, maar de game blijft gestaag nieuwe updates ontvangen. Zo worden er deze week Premium valuta en dieren aan de game toegevoegd. De Premium valuta heet Ancient Coins en worden morgen toegevoegd aan de game. Deze valuta kun je kopen met echt geld en kun je spenderen in het nieuwe Pirate Emporium. Je kunt er onder andere cosmetische items en emotes mee kopen, maar ook dieren. Dieren zijn tevens een nieuwe toevoeging aan Sea of Thieves. Tijdens de lancering van het Pirate Emporium kun je kiezen uit aapjes of papegaaien. Deze dieren kun je bij je dragen en reageren op de omgeving en je eigen emotes.

Sea of Thieves is momenteel te spelen op pc en Xbox One. Het Pirate Emporium met de nieuwe dieren en Ancient Coins is vanaf 11 september beschikbaar.

BRON Rare

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?