Sea of Thieves
  • ONTWIKKELAAR Rare
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 maart 2018
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Sea of Thieves krijgt gratis update Ships of Fortune

Sea of Thieves krijgt binnenkort een gratis update die Ships of Fortune heet. De update verschijnt later deze maand.

Tijdens de Inside Xbox-presentatie is ook Sea of Thieves de revue gepasseerd. Microsoft en Rare hebben namelijk onthuld dat er een nieuwe gratis update naar de game komt. Deze update, genaamd Ships of Fortune, brengt een aantal grote veranderingen met zich mee. Zo krijg je straks de mogelijkheid om een speciale agent te worden voor je favoriete Trading Company. Hierdoor krijg je meer loot en speciale beloningen van Voyages. Daarnaast wordt er ook een nieuwe Company toegevoegd, namelijk The Reaper's Bones. Deze company werd eerder al geteased en wordt dus eindelijk later deze maand toegevoegd. Naast deze updates aan de Trading Companies krijgt ook de Arena-modus nieuwe content en kun je straks ook katten als Companion krijgen. Uiteraard kun je deze ook aankleden in gekke outfits.

Sea of Thieves is momenteel te spelen op de pc via de Microsoft Store en Xbox One. De Ships of Fortune-update verschijnt 22 april. Sea of Thieves komt later ook naar Steam.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?