Trailer: Sea of Thieves krijgt gratis update Ships of Fortune

Geplaatst:
Aangepast: 8 april 2020 09:14

Sea of Thieves krijgt binnenkort een gratis update die Ships of Fortune heet. De update verschijnt later deze maand.

Tijdens de Inside Xbox-presentatie is ook Sea of Thieves de revue gepasseerd. Microsoft en Rare hebben namelijk onthuld dat er een nieuwe gratis update naar de game komt. Deze update, genaamd Ships of Fortune, brengt een aantal grote veranderingen met zich mee. Zo krijg je straks de mogelijkheid om een speciale agent te worden voor je favoriete Trading Company. Hierdoor krijg je meer loot en speciale beloningen van Voyages. Daarnaast wordt er ook een nieuwe Company toegevoegd, namelijk The Reaper's Bones. Deze company werd eerder al geteased en wordt dus eindelijk later deze maand toegevoegd. Naast deze updates aan de Trading Companies krijgt ook de Arena-modus nieuwe content en kun je straks ook katten als Companion krijgen. Uiteraard kun je deze ook aankleden in gekke outfits.

Sea of Thieves is momenteel te spelen op de pc via de Microsoft Store en Xbox One. De Ships of Fortune-update verschijnt 22 april. Sea of Thieves komt later ook naar Steam.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord