Check al onze gamescom content hier!
Sea of Thieves
  • ONTWIKKELAAR Rare
  • RELEASEDATUM 20 maart 2018
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Sea of Thieves' grote Shores of Gold uitbreiding verschijnt binnenkort

Binnenkort verschijnt een nieuwe grote uitbreiding voor Sea of Thieves. Shores of Gold is aanstaande en dat maken Rare en Xbox Games Studios bekend met een cinematic trailer.

Ruim een jaar geleden kwam Sea of Thieves exclusief uit voor de Xbox One. Destijds werd de game niet door iedereen warm ontvangen, maar door een goede ondersteuning is er sinds de release veel veranderd. Met de Shores of Gold uitbreiding worden er negen nieuwe verhaal gedreven hoofdstukken toegevoegd, waarin je met je crew van vier spelers op zoek gaat naar een eiland dat Shores of Gold heet. Daarnaast brengt de update ook een Arena modus met zich mee.

Sea of Thieves: Tall Tale - Shores of Gold verschijnt 30 april voor de Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?