Call of Duty: Warzone

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Scream en Donnie Darko naar Call of Duty voor Halloween

Het is weer tijd voor het The Haunting-evenement in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War. Dit jaar komen Ghostface van Scream en Frank the Rabbit van Donnie Darko naar de games.

Het is weer Halloween en dus tijd voor het The Haunting-evenement in Call of Duty. Zowel Call of Duty Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War worden ondergedompeld in een griezelig sausje. Dit jaar komen personages uit de horrorfilms/thrillers Scream en Donnie Darko naar de shooters. Zowel Ghostface, de gemaskerde moordenaar uit Scream, en Frank, het konijn uit Donnie Darko, zijn tijdens The Haunting speelbaar. Middels een nieuwe trailer laat Activision zien wat ons tijdens Halloween allemaal te wachten staat. Zo zien we hoe bekende Call of Duty-streamer Swagg door Ghostface te grazen wordt genomen. Ghostface en Frank the Rabbit zijn niet de enige toevoegingen aan Call of Duty Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War. Daar waar we tijdens Halloween in Call of Duty vorig jaar de Zombie Royale-modus hebben gehad, is deze dit jaar op soortgelijke wijze teruggekeerd. In Ghosts of Verdansk kun je op deze Warzone map, die speciaal voor dit evenement extra duister gemaakt is, als geest verder spelen wanneer je gedood bent. Je wordt dus in deze modus niet naar de Gulag gestuurd. Naast Ghosts of Verdansk komen er nog meer tijdelijke speelmodi naar de Call of Dury-games. Wat dacht je bijvoorbeeld van Prop Hunt op een Halloween-versie van Nuketown, of een asynchrone Deathmatch waarin spelers als Ghostface kunnen spelen en op mensen moeten jagen?

The Haunting is van 19 oktober tot 2 november beschikbaar in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?