Trailer: Scream en Donnie Darko naar Call of Duty voor Halloween

Geplaatst:
Aangepast: 19 oktober 2021 12:01

Het is weer tijd voor het The Haunting-evenement in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War. Dit jaar komen Ghostface van Scream en Frank the Rabbit van Donnie Darko naar de games.

Het is weer Halloween en dus tijd voor het The Haunting-evenement in Call of Duty. Zowel Call of Duty Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War worden ondergedompeld in een griezelig sausje. Dit jaar komen personages uit de horrorfilms/thrillers Scream en Donnie Darko naar de shooters. Zowel Ghostface, de gemaskerde moordenaar uit Scream, en Frank, het konijn uit Donnie Darko, zijn tijdens The Haunting speelbaar. Middels een nieuwe trailer laat Activision zien wat ons tijdens Halloween allemaal te wachten staat. Zo zien we hoe bekende Call of Duty-streamer Swagg door Ghostface te grazen wordt genomen. Ghostface en Frank the Rabbit zijn niet de enige toevoegingen aan Call of Duty Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War. Daar waar we tijdens Halloween in Call of Duty vorig jaar de Zombie Royale-modus hebben gehad, is deze dit jaar op soortgelijke wijze teruggekeerd. In Ghosts of Verdansk kun je op deze Warzone map, die speciaal voor dit evenement extra duister gemaakt is, als geest verder spelen wanneer je gedood bent. Je wordt dus in deze modus niet naar de Gulag gestuurd. Naast Ghosts of Verdansk komen er nog meer tijdelijke speelmodi naar de Call of Dury-games. Wat dacht je bijvoorbeeld van Prop Hunt op een Halloween-versie van Nuketown, of een asynchrone Deathmatch waarin spelers als Ghostface kunnen spelen en op mensen moeten jagen?

The Haunting is van 19 oktober tot 2 november beschikbaar in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord