Trailer: Samus turns globetrotter in Metroid Dread

Geplaatst:

Metroid Dread staat bij menig gamer hoog op het must have-lijstje en de game moet dan ook even de revue passeren gedurende de Nintendo Direct van 24 september.

Tijdens de show zijn er twee korte trailers van de aankomende Metroid-game getoond. Zo zagen we in één video een divers aanbod aan verschillende planeten die ieder hun eigen gevaren herbergen. Samus is echter een echte powervrouw en stapt zonder blikken of blozen de diverse ecosystemen in. In de andere cinematische trailer zien en horen we vooral hoe Samus opgejaagd wordt door de meest afgrijselijke wezens.

Metroid Dread verschijnt op 8 oktober 2021 voor de Nintendo Switch. Uiteraard was er gedurende de Nintendo Direct ook ruimte voor ander nieuws. Zo krijgt Kirby zijn eigen 3D-platformer met Kirby and the Forgotten Land en komen we meer te weten over de maps in Mario Party Superstars!

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metroid Dread

Series

Metroid

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

8 oktober 2021

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2021

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord