Samurai Warriors 5

  • Ontwikkelaar Koei Tecmo Games
  • Eerste releasedatum 27 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Hack and Slash
  • Gameliner score -

Trailer: Samurai Warriors 5 releasedatum vrijgegeven

De Samurai Warriors 5 releasedatum is vrijgegeven door KOEI TECMO. Middels een nieuwe trailer weten we wanneer we de actiegame kunnen verwelkomen.

Samurai Warriors 5 werd eerst onthuld voor de Nintendo Switch, maar de hack 'n slash game van KOEI TECMO gaat ook andere platformen onveilig maken. In de trailer zien we wat nieuwe verhaal elementen. Zo zien we diverse personage die geïntroduceerd worden. Elke personage lijkt een duidelijk motief te hebben voor de acties die ze ondernemen, oftewel het overnemen van stukken land. We zien ook wat gameplaybeelden voorbijkomen, vooral de combat pakt zo nu en dan de spotlight.

Samurai Warriors 5 is beschikbaar vanaf 27 juli voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON KOEI TECMO

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?