Samba De Amigo

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Muziek
  • Gameliner score

Trailer Samba de Amigo

Na de hype rondom Guitar Hero is de wereld in de ban van muziek spellen. Speciaal voor degene die eens iets anders wil spelen dan een deuntje op je gitaar, komt Samba de Amigo op 29 augustus naar de Wii.

In Samba de Amigo speel je een aap met 'samba-ballen'. Je gebuikt twee WiiMote en schudt ze op het juiste moment. Om het moeilijker te maken moet je ze tevens op de juiste positie schudden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?