Check hier alle PlayStation State of Play content

Saints Row

  • Ontwikkelaar Deep Silver
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Saints Row-trailer neemt je mee naar de stad

De makers van de Saints Row-remake heten je welkom in Santo Ileso. De nieuwste trailer voor de game neemt je mee naar de verschillende wijken in de stad.

Tijdens gamescom dit jaar werd Saints Row aangekondigd. De game gaat een remake worden van de eerste Saints Row-game. In een latere trailer kregen al meer te zien over Santa Ileso, de gigantische stad in Saints Row. De nieuwste trailer neemt ons wederom mee naar de gevarieerde wijken in dit criminele plaatsje. Ieder van deze wijken heeft zijn eigen sfeertje, bezienswaardigheden en bevolking. De trailer werpt een blik op de zanderige wijk The Providencia, de Lakeshore-wijk met zijn windmolens en de zonnige Monte Vista-wijk. Je kunt deze wijken zelf ontdekken in de onderstaande trailer. Doe wel je korte broek aan, want warm is het zeker in de stad.

Saints Row verschijnt op 22 februari 2022 op de pc, PlayStation 5, Xbox Series-consoles, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Saints Row

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?