Saints Row: The Third

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 15 november 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Trailer: Saints Row: The Third krijgt een remaster

De absurde concurrent van Grand Theft Auto krijgt binnenkort een remaster voor deeltje drie. Dit is wat je kan verwachten van Saints Row: The Third Remastered.

In de trailer zien we waar het allemaal om draait in Saints Row. De belachelijke combat, over de top actie en snelle auto's pakken de hoofdrol in de onderstaande video. De remaster zorgt voor een beter beeld, verbeterde lichteffecten en een upgrade voor de praktische effecten. Op consoles gaat Saints Row: The Third op 30 frames per seconde draaien. Dit geldt ook voor de Xbox One X en PlayStation 4 Pro. Op pc kan de game hogere frames halen, claimt de preview van IGN. Meer dan 30 DLC pakketten zijn ook in de game aanwezig. Lees hier de review van Saints Row IV: Re-Elected voor de Nintendo Switch.

Saints Row: The Third Remastered is beschikbaar vanaf 22 mei voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Saints Row

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?