Trailer: Saints Row: The Third krijgt een remaster

Geplaatst: 6 april 2020 18:45

De absurde concurrent van Grand Theft Auto krijgt binnenkort een remaster voor deeltje drie. Dit is wat je kan verwachten van Saints Row: The Third Remastered.

In de trailer zien we waar het allemaal om draait in Saints Row. De belachelijke combat, over de top actie en snelle auto's pakken de hoofdrol in de onderstaande video. De remaster zorgt voor een beter beeld, verbeterde lichteffecten en een upgrade voor de praktische effecten. Op consoles gaat Saints Row: The Third op 30 frames per seconde draaien. Dit geldt ook voor de Xbox One X en PlayStation 4 Pro. Op pc kan de game hogere frames halen, claimt de preview van IGN. Meer dan 30 DLC pakketten zijn ook in de game aanwezig. Lees hier de review van Saints Row IV: Re-Elected voor de Nintendo Switch.

Saints Row: The Third Remastered is beschikbaar vanaf 22 mei voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Saints Row
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row: The Third

Series

Saints Row

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

15 november 2011

Ontwikkelaar

Volition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord