Trailer: Sable trailer toont de open wereld

Geplaatst: 1 september 2020 14:30

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets gehoord hebben over Sable. Uitgever Raw Fury heeft echter een nieuwe trailer onthuld.

Sable is een open wereld-game met een zeer unieke stijl. Je speelt als het personage Sable en gaat deze wereld verkennen met je hoverbike. De trailer wordt van commentaar voorzien door Gregorios Kythreotis van ontwikkelaar Shedworks. Hij vertelt wat over het achtergrondverhaal van Sabel, de wereld waarin de game zich afspeelt en de verschillende ruimteschepen die zijn neergestort. We zien ook de hoverbike in actie. De speler krijgt de mogelijkheid om dit voertuig te versieren met nieuwe onderdelen.

Sable is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc en Xbox One.

Bron: Raw Fury
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sable

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

23 september 2021

Ontwikkelaar

Shedworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord