RuneScape
  • ONTWIKKELAAR Jagex
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 maart 2001
  • PLATFORMEN Pc, iOS, Android
  • GENRE MMO, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: RuneScape verwelkomt binnenkort dinosauriërs

De wereld van RuneScape staat op het punt om weer een stuk groter te worden. De game verwelkomt binnenkort dinosauriërs gepaard met een splinternieuwe omgeving.

Er lijkt geen einde te komen aan de immens grote wereld van RuneScape, genaamd: Gielinor. Een wereld vol met oerwouden, woestijnen, toendra's, bewoond door talloze monsters. Maar binnenkort wordt Gielinor weer een stukje groter. Ontwikkelaar Jagex voegt namelijk dinosauriërs toe aan de speelwereld, gepaard met een nieuw gebied genaamd: 'The Land Out of Time'. Aan spelers de opdracht om de dragonkin op te sporen in het nieuwe gebied. Hiervoor is minimaal level vijftig benodigd van de vaardigheden Mining, Smithing en Divination. Ook moeten de quests The Needle Skips en You Are It zijn voltooid.

'The Land Out of Time' wordt toegankelijk voor RuneScape members. Vanaf juli verschijnt het nieuwe gebied in de game.

BRON Jagex

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?