Trailer: Rune Factory 5 verschijnt in 2022

Geplaatst:

Nog voordat de officiële Nintendo Direct van start gaat, heeft Nintendo laten weten dat Rune Factory 5 voor het westen in 2022 gaat verschijnen.

Rune Factory 5 is al verschenen in Japan, maar miste nog een releasedatum voor het westen. Dat is nu opgelost, want Nintendo heeft laten weten dat de game volgend jaar gaat verschijnen. Vorig jaar werden er al gameplaybeelden getoond van Rune Factory 5. De RPG en farmingsimulator is een spin-off franchise van Story of Seasons en biedt spelers de mogelijkheid om gewassen te kweken, te vissen en te vechten. Na een introductie van de personages zie je dit dan ook terugkomen in de nieuw uitgebrachte trailer.

Rune Factory 5 verschijnt in het begin van 2022 voor de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Nintendo

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rune Factory 5

Series

-

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord