Rune Factory 4 Special

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Rune Factory 4 Special is rijp voor Nintendo Switch, Rune Factory 5 in de maak

De Rune Factory-serie wordt binnekort nieuw leven ingeblazen. Rune Factory 4 Special is namelijk rijp voor de Nintendo Switch en Rune Factory 5 is officieel in de maak.

Rune Factory is een spinoff-game van de bekende Harvest Moon-serie. Het eerste deel zag in 2006 het levenslicht en het meest recente deel, Rune Factory 4, dateert alweer van 2014. Rune Factory 4 kwam oorspronkelijk in Japan uit op de Nintendo 3DS in 2012 en is twee jaar later pas naar Europa gekomen. Tijdens de meest recente Nintendo Direct is aangekondigd dat de game een remaster krijgt voor de Nintendo Switch, genaamd Rune Factory 4 Special, die later dit jaar uitkomt. Tevens kondigde Nintendo aan dat het vervolg, Rune Factory 5, officieel in de maak is.

Rune Factory 4 Special komt later dit jaar naar de Nintendo Switch

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?