Trailer: Rune Factory 4 Special is rijp voor Nintendo Switch, Rune Factory 5 in de maak

Geplaatst: 14 februari 2019 12:20

De Rune Factory-serie wordt binnekort nieuw leven ingeblazen. Rune Factory 4 Special is namelijk rijp voor de Nintendo Switch en Rune Factory 5 is officieel in de maak.

Rune Factory is een spinoff-game van de bekende Harvest Moon-serie. Het eerste deel zag in 2006 het levenslicht en het meest recente deel, Rune Factory 4, dateert alweer van 2014. Rune Factory 4 kwam oorspronkelijk in Japan uit op de Nintendo 3DS in 2012 en is twee jaar later pas naar Europa gekomen. Tijdens de meest recente Nintendo Direct is aangekondigd dat de game een remaster krijgt voor de Nintendo Switch, genaamd Rune Factory 4 Special, die later dit jaar uitkomt. Tevens kondigde Nintendo aan dat het vervolg, Rune Factory 5, officieel in de maak is.

Rune Factory 4 Special komt later dit jaar naar de Nintendo Switch

Bron: Nintendo Direct
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rune Factory 4 Special

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord