Trailer: Rogue Lords verschijnt in september

Geplaatst: 6 juli 2021 19:55

Ook Rogue Lords heeft een releasedatum gekregen tijdens de Nacon Connect 2021. Om dit nieuws goed over te brengen werd er een trailer getoond die de belangrijkste elementen van de game laat zien.

Rogue Lords werd vorig jaar al aangekondigd tijdens de Nacon Connect. De game keert dit jaar weer terug met een nieuwe trailer en een specifieke releasedatum. In Rogue Lords is de duivel op zoek naar speciale artefacten die Van Helsing van hem heeft gestolen. De duivel zelf gaat niet op pad, maar wel drie van zijn volgers waaronder Dracula. Angst aanjagen in de dorpen en zielen verzamelen om in te ruilen is precies wat je moet gaan doen. Aangezien je de duivel bent, kun je uiteraard valsspelen. Hoe het gevechtssysteem eruit ziet is te zien in de trailer hieronder. Als je meer wilt weten over de game is het ook mogelijk om onze preview van Rogue Lords lezen.

Rogue Lords verschijnt op 30 september voor de pc. Op een latere datum komt de game ook naar de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Nacon Connect

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rogue Lords

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

30 september 2021

Ontwikkelaar

Cyanide Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord