Trailer: Rocksteady werkt aan Suicide Squad: Kill The Justice League

Geplaatst:
Aangepast: 23 augustus 2020 08:32

Vannacht is tijdens DC FanDome Suicide Squad: Kill The Justice League onthuld. Rocksteady Studios, de maker van de Batman Arkham-games, heeft de game in ontwikkeling.

Begin deze maand onthulde Rocksteady Studios al via Twitter dat zij bezig zijn met het ontwikkelen van een Suicide Squad-game. De Suicide Squad is weer op een missie gezet en niet zomaar eentje. Harley Quinn, Deadshot, King Shark en Captain Boomerang moeten het opnemen tegen de Justice League. Geen gemakkelijke opgave, want doorgaans zijn dat juist de superhelden die de leden van de Suicide Squad weten te stoppen. De game is zowel in singleplayer als in multiplayer te doorspelen. Ondanks dat de focus nu wordt verlegd naar de Suicide Squad, sluiten bepaalde verhaallijnen uit de Batman Arkham-games wel aan op de gebeurtenissen in Suicide Squad: Kill The Justice League. Zoals je van de Suicide Squad mag verwachten en zoals in de aankondigingstrailer te zien is, zit het met de humor van onze anit-helden in ieder geval wel goed.

Suicide Squad: Kill The Justice League staat gepland voor een release in 2022 voor pc, Xbox Series X en PlayStation 5.

Bron: DC FanDome
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord