Trailer: Rockstar Games onthult Frontier Pursuits-trailer voor Red Dead Online

Geplaatst:
Aangepast: 7 september 2019 15:07

Rockstar Games heeft een nieuwe Frontier Pursuit-trailer onthuld in verband met de nieuwe zomerupdate voor Red Dead Online. Daarnaast is er nieuwe informatie bekendgemaakt over de Wheeler Rawson & Co. Club.

De update brengt verbeteringen in de bestaande gameplay, nieuwe missies en de Wheeler Rawson & Co. Club. Je wordt automatisch lid van de Wheeler Rawson & Co. club wanneer je klant bent. Je kan met experience punten sparen voor extra's zoals skins of gratis tonics. Dit lidmaatschap is te upgraden naar een Outlaw Pass voor meer extra's en kortingen. De trailer focust zich vooral op de spelmodus Frontier Pursuits waarin de speler drie nieuwe rollen kan aannemen: Bounty Hunter, Collector of Trader. Zo laat de trailer zien hoe het is om elke rol te vervullen en wat er zoal bij komt kijken.

De update van Red Dead Online verschijnt op dinsdag 10 september voor de Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Rockstar Games
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord