Red Dead Redemption 2

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Rockstar Games onthult Frontier Pursuits-trailer voor Red Dead Online

Rockstar Games heeft een nieuwe Frontier Pursuit-trailer onthuld in verband met de nieuwe zomerupdate voor Red Dead Online. Daarnaast is er nieuwe informatie bekendgemaakt over de Wheeler Rawson & Co. Club.

De update brengt verbeteringen in de bestaande gameplay, nieuwe missies en de Wheeler Rawson & Co. Club. Je wordt automatisch lid van de Wheeler Rawson & Co. club wanneer je klant bent. Je kan met experience punten sparen voor extra's zoals skins of gratis tonics. Dit lidmaatschap is te upgraden naar een Outlaw Pass voor meer extra's en kortingen. De trailer focust zich vooral op de spelmodus Frontier Pursuits waarin de speler drie nieuwe rollen kan aannemen: Bounty Hunter, Collector of Trader. Zo laat de trailer zien hoe het is om elke rol te vervullen en wat er zoal bij komt kijken.

De update van Red Dead Online verschijnt op dinsdag 10 september voor de Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?