Rocket League

  • Ontwikkelaar Psyonix
  • Eerste releasedatum 7 juli 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: Rocket League seizoen twee aangekondigd

Het tweede seizoen van Rocket League gaat binnenkort van start! Ontwikkelaar Psyonix kondigt het nieuwe seizoen aan door middel van een nieuwe trailer.

Het klinkt als een nieuw begin voor Rocket League. Zoals verwacht komt er een nieuwe Rocket Pass naar de game. Sinds de game free to play is gegaan, richt Psyonix zich nu op een andere manier van het genereren van inkomsten. De Rocket Pass kan gekocht worden en zo kunnen Rocket League-spelers nieuwe items verdienen. Ook de competitieve scene van de sportgame krijgt een nieuw seizoen. Naast het nieuwe seizoen gaan er ook diverse toernooien plaatsvinden. Een nieuw item die spelers kunnen verdienen is de anthem. Elke keer als je een goal scoort of wereldredding maakt, speelt er een klein stukje gekozen muziek af. Het nieuwe seizoen begint op 9 december. Bekijk hier het laatste evenement, de Haunted Hallows.

Rocket League is nu gratis beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Psyonix

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?