Rocket League

  • Ontwikkelaar Psyonix
  • Eerste releasedatum 7 juli 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: Rocket League Rocket Labs gamemodus keert terug

Psyonix brengt de Rocket Labs gamemodus tijdelijk terug naar Rocket League. Zo maken zij bekend via een nieuwe trailer.

Nu het seizoen twee van Rocket League nog maar net onderweg is, keert een oude favoriet weer terug. Onder de community is Rocket Labs een zeer populaire gamemodus. Het is dus niet zo vreemd dat menig Rocket League-speler verheugd is op de terugkomst van het experimentele speelterrein. In Rocket Labs kun je namelijk zelf het speelveld aanpassen door obstakels te plaatsen of de vorm van het terrein aan te passen. Het werkt als een level editor waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt en beslist hoe het eruit komt te zien. Helaas voor de liefhebbers is de gamemodus teruggebracht als limited-time mode en dus van tijdelijke aard.

Rocket League is gratis te spelen op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Wil je weten of de game iets voor je is? Lees dan onze review van Rocket League.

BRON Psyonix

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?