Check hier alle E3 2021-content

Rocket League

  • Ontwikkelaar Psyonix
  • Eerste releasedatum 7 juli 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: Rocket League krijgt Fast & Furious wagenpark

Net zoals in de filmfranchise is The Fast & Furious niet kapot te krijgen. De franchise gaat namelijk nogmaals een samenwerking aan met Rocket League.

De samenwerkingen met Rocket League blijven mateloos populair. Toch is het The Fast & Furious die deze E3 in het zonnetje wordt gezet. Rocket League krijgt namelijk een drietal auto's die we voorheen enkel voorbij zagen scheuren in de films. Zo krijgen we opnieuw de kans om de bekende Nissan Skyline te bemachtigen.

De nieuwe Fast & Furious wagens zijn vanaf 17 juni beschikbaar in Rocket League.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?