Rock of Ages 3: Make & Break
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 juni 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Actie, Strategie, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Rock of Ages 3: Make & Break aangekondigd

De absurde tower defense-game Rock Of Ages mag volgend jaar een nieuwe telg aan de familie verwelkomen. Rock of Ages 3: Make & Break is namelijk onlangs aangekondigd.

Rock of Ages 3: Make & Break is het derde deel in de Rock Of Ages-serie. In deze games is het de bedoeling dat je de nederzetting van je tegenstander platgooit door er met een enorme rots overheen te rollen. Andersom moet je je eigen nederzetting beschermen tegen de rots van je tegenstander door verschillende afweermechanismen op strategische plaatsen neer te zetten. In Rock of Ages 3: Make & Break is dat wederom de kern van de gameplay. Dit derde deel krijgt een singleplayer-campagne die je langs verschillende tijdperken brengt. Daarnaast is er natuurlijk de multiplayermodus en verschillende arcade-modi. Nieuw in dit deel is de levelbouwer, waarbij je je eigen nederzettingen kunt ontwerpen en delen met andere spelers.

Rock of Ages 3: Make & Break verschijnt begin 2020 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Modus Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?