AVICII Invector
  • ONTWIKKELAAR Hello There Games
  • EERSTE RELEASEDATUM onbekend
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Muziek
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Ritmegame AVICII Invector aangekondigd

Als jij fan bent van de wereldberoemde dj Avicii, dan heb ik goed nieuws voor je. De ritmegame AVICII Invector is namelijk onlangs aangekondigd.

De Zweedse dj Avicii is in de afgelopen tien jaar wereldberoemd geworden. Helaas heeft hij ons vorig jaar verlaten. Zijn muziek en zijn nalatenschap leven straks echter voort in een nieuwe ritmegame genaamd AVICII Invector. Deze game is ontwikkeld door Hello There Games samen met Avicii en zijn familie. De game bevat vijfentwintig nummers van de bekende dj en is zowel in je eentje als samen met je vrienden te spelen. Een deel van de opbrengsten van de game gaan naar de Tim Bergling Foundation, die zich inzet voor mentale gezondheid en zelfmoordpreventie.

AVICII Invector heeft nog geen exacte releasedatum, maar verschijnt straks op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Hello There Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?