Trailer: Ritmegame AVICII Invector aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 17 oktober 2019 10:06

Als jij fan bent van de wereldberoemde dj Avicii, dan heb ik goed nieuws voor je. De ritmegame AVICII Invector is namelijk onlangs aangekondigd.

De Zweedse dj Avicii is in de afgelopen tien jaar wereldberoemd geworden. Helaas heeft hij ons vorig jaar verlaten. Zijn muziek en zijn nalatenschap leven straks echter voort in een nieuwe ritmegame genaamd AVICII Invector. Deze game is ontwikkeld door Hello There Games samen met Avicii en zijn familie. De game bevat vijfentwintig nummers van de bekende dj en is zowel in je eentje als samen met je vrienden te spelen. Een deel van de opbrengsten van de game gaan naar de Tim Bergling Foundation, die zich inzet voor mentale gezondheid en zelfmoordpreventie.

AVICII Invector heeft nog geen exacte releasedatum, maar verschijnt straks op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: Hello There Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot AVICII Invector

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

onbekend

Ontwikkelaar

Hello There Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord