Trailer: Risk of Rain 2 vanaf vandaag op Steam Early Access

Geplaatst:
Aangepast: 28 maart 2019 22:15

Vandaag heeft Gearbox aangekondigd dat Risk of Rain 2 per direct beschikbaar is via Steam Early Access. Dit werd tijdens de Gearbox presentatie op Pax East onthuld.

Risk of Rain 2 is de opvolger van het succesvolle eerste deel uit 2013. De multiplayer indiegame keer terug met dit tweede deel en biedt nu nog meer diversiteit doordat de levels willekeurig gegenereerd worden. Zo is elk level dat je speelt weer anders. De game is zowel solo als met maximaal drie andere spelers te ervaren. Baan je een weg door hordes aan monsters, speel nieuwe items vrij en zoek een uitweg waardoor je de planeet kunt ontvluchten. Er zijn meer dan 75 items te vinden en gebruiken.

Een officiële releasedatum is vooralsnog niet bekend, maar als je de game voor 30 maart aanschaft, ontvang je nog een extra exemplaar van de game die je cadeau kunt doen aan een vriend of vriendin.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Risk of Rain 2

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

28 maart 2019

Ontwikkelaar

Hopoo Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord