Trailer: Risk of Rain 2 officieel uitgebracht

Geplaatst: 12 augustus 2020 11:04

Het duurde even, maar Risk of Rain 2 is nu eindelijk officieel uitgebracht. De Steam-versie van de game kreeg gisteren haar 1.0 update.

In mei dit jaar leerden we via de Risk of Rain 2 roadmap dat de release van Risk of Rain 2 in augustus ging plaatsvinden. Inmiddels is het zover en heeft de game op Steam haar 1.0 update gekregen. Middels een nieuwe trailer laat ontwikkelaar Hopoo Games weten wat we allemaal van de game kunnen verwachten nu deze officieel uit is. Zo wordt naast de game ook het tiende speelbare personage gelanceerd. Deze nieuwe Survivor heet Captain en weet naast schade aanrichten ook hoe hij zijn teamgenoten moet supporten. Daarnaast is het ook mogelijk om naar de maan te gaan, waar nieuwe vijanden en een nieuwe eindbaas op je staan te wachten. Ook worden er nieuwe voorwerpen en uitdagingen aan de game toegevoegd en wordt het makkelijker om een groep te vinden om mee samen te spelen.

Risk of Rain 2 is inmiddels officieel uit op de pc via Steam. De console-releases laten nog even op zich wachten.

Bron: Hopoo Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Risk of Rain 2

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

28 maart 2019

Ontwikkelaar

Hopoo Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord