Trailer: Riot Games onthult first-person shooter Valorant

Geplaatst:
Aangepast: 20 april 2020 22:34

We weten nu eindelijk wat het mysterieuze Project A van de makers van League of Legends is. Riot Games onthult namelijk de first-person shooter Valorant.

Tijdens de speciale stream om het tienjarig bestaan van League of Legends te vieren, werd door Riot Games Project A aangekondigd. We konden toen al zien dat het om een shooter ging, maar meer was er toen nog niet bekend over de game. Riot Games heeft nu onthuld dat deze game Valorant heet. Valorant is een 5v5 competitieve tactische first-person shooter waarbij je kunt kiezen uit verschillende personages die elk hun eigen vaardigheden en achtergrondverhaal hebben. Het is hierbij de bedoeling dat twee teams van vijf spelers het tegen elkaar opnemen in 24 rondes waarbij het ene team aanvallend speelt en het andere team moet verdedigen. Qua opzet en gameplay dus een beetje te vergelijken met Overwatch.

Valorant zit momenteel nog in de alpha-fase. Volgens Riot Games kunnen we de game vanaf de zomer gratis spelen op de pc.

Bron: Riot Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valorant

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 juni 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord