Ring Fit Adventure
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 oktober 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Sport
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Ring Fit Adventure krijgt gratis nieuwe gamemodus

Ook de sportieve game Ring Fit Adventure is Nintendo niet vergeten. Ring Fit Adventure krijgt namelijk een gratis nieuwe gamemodus.

Vanwege de coronacrisis hebben de sportscholen noodgedwongen hun deuren moeten sluiten, dus lijkt het nu het perfecte moment om aan de slag te gaan met Ring Fit Adventure om jezelf nog een beetje in vorm te houden terwijl je binnen moet blijven zitten. Gelukkig is er nu ook een nieuwe gratis content update voor de game uitgebracht die een nieuwe gamemodus toevoegt. Deze nieuwe gamemodus heet Rhythm Mode en stelt je in staat om de RingCon te gebruiken om work-outs te doen op speciale muziek die we kennen van andere bekende Nintendo-games. Zo kun je onder andere een work-out doen op het catchy nummer Jump Up, Super Star! van Super Mario Odyssey, de rockende nummers van Splatoon 2 en zelfs de muziek van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en nog veel meer andere nummers.

Ring fit Adventure is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De gratis content update met de Rhythm Mode gamemodus is vanaf nu beschikbaar.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?