Trailer: Ring Fit Adventure krijgt gratis nieuwe gamemodus

Geplaatst:
Aangepast: 26 maart 2020 23:18

Ook de sportieve game Ring Fit Adventure is Nintendo niet vergeten. Ring Fit Adventure krijgt namelijk een gratis nieuwe gamemodus.

Vanwege de coronacrisis hebben de sportscholen noodgedwongen hun deuren moeten sluiten, dus lijkt het nu het perfecte moment om aan de slag te gaan met Ring Fit Adventure om jezelf nog een beetje in vorm te houden terwijl je binnen moet blijven zitten. Gelukkig is er nu ook een nieuwe gratis content update voor de game uitgebracht die een nieuwe gamemodus toevoegt. Deze nieuwe gamemodus heet Rhythm Mode en stelt je in staat om de RingCon te gebruiken om work-outs te doen op speciale muziek die we kennen van andere bekende Nintendo-games. Zo kun je onder andere een work-out doen op het catchy nummer Jump Up, Super Star! van Super Mario Odyssey, de rockende nummers van Splatoon 2 en zelfs de muziek van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en nog veel meer andere nummers.

Ring fit Adventure is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De gratis content update met de Rhythm Mode gamemodus is vanaf nu beschikbaar.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ring Fit Adventure

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 oktober 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord