Trailer: Ring Fit Adventure aangekondigd voor Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 12 september 2019 21:19

Nintendo heeft vandaag de nieuwe game Ring Fit Adventure aangekondigd voor de Switch. In de game dien je het personage te besturen door middel van fysieke bewegingen.

Vorige week deelde Nintendo al een video op YouTube waarin een groep mensen in hun woonkamer aan het sporten waren met een nieuwe accessoire voor de Nintendo Switch. Vandaag is duidelijk geworden waar de Japanse gamegigant mee bezig is. Nintendo heeft een paar uur geleden de nieuwe game Ring Fit Adventure onthuld. Een game die gevechten combineert met sporten. In de trailer voor deze game is te zien hoe de nieuwe accessoire voor Nintendo gebruikt dient te worden. Met behulp van de Ring-Con en de beenband, waar de joycons in worden geplaatst, bestuur jij met fysieke bewegingen het personage in de game. In de trailer van de nieuwe game is tevens te zien hoe het gevechtssysteem in Ring Fit Adventure werkt. Daarnaast komen we te weten dat er drie besturingscategorieën zijn: armen, buik en benen. Naast de avontuur-modus stand zijn er ook minigames, tests en programma’s om je conditie op de proef te stellen.

Ring Fit Adventure komt uit voor de Nintendo Switch op 18 oktober.

Bron: Nintendo

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ring Fit Adventure

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 oktober 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord