Trailer: RimS Racing krijgt een eerste gameplay trailer

Geplaatst: 6 mei 2021 15:55

De motor racegame RiMS Racing heeft een eerste gameplay trailer gekregen. De game komt naar de PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

De eerste gameplay trailer van RiMS Racing laat gedetailleerde circuits en realistische motoren zien die door Duitsland en Noorwegen crossen. Het Duitse circuit zal iedere race fanaat bekend voorkomen, aangezien het de wereldberoemde Nürburgring is. Het Noorse circuit is de Atlantic Road, die prachtige uitzichten biedt. Niet dat je tijd zult hebben om ervan te genieten, want het is nog steeds een racegame. Naast de mooie circuits laat de trailer de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van het samenstellen van jouw motor zien. De Italiaanse ontwikkelaar laat weten dat ze veel moeite hebben gestopt in het simuleren van de gelicenceerde motoren in hun game. 'Race omstandigheden, rijstijl en mechanische status van de onderdelen hebben een directe impact op het gedrag van de motor', zegt ontwikkelaar RaceWard.

RiMS Racing staat gepland voor 19 augustus 2021.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RiMS Racing

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

19 augustus 2021

Ontwikkelaar

Raceward Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord