Rocket League

  • Ontwikkelaar Psyonix
  • Eerste releasedatum 7 juli 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: Rij rond als een ware James Bond in Rocket League

Er zijn weinig mensen op deze planeet die niet in dezelfde wagen willen rijden als geheim agent James Bond. Goed nieuws: die droom wordt binnenkort werkelijkheid in Rocket League.

Dat Rocket League niet vies is van een cross-over op zijn tijd, is inmiddels wel duidelijk. Zo werden er recentelijk Ratchet & Clank cosmetics aan Rocket League toegevoegd en mocht Rocket League ook Fast & Furious-wagens verwelkomen. Ditmaal staat de nieuwe supercar van James Bond, de Aston Martin Valhalla, in de schijnwerpers. Deze imposante bolide beschikt in Rocket League over een exclusieve Reel Life-sticker, een uniek motorgeluid en zijn eigen kenmerkende wielen. De hitbox van 007's supercar is hetzelfde als die van het Dominus-voertuig. Voor niets gaat in de free-to-play voetbalgame van Psyonix de zon op, dus ook voor dit vette voertuig moet je je portemonnee trekken. Voor 1.100 Credits is Bond's wrede wagen van jou. Toch valt er ook voor free-to-play-spelers wat te ontdekken. Binnenkort worden er namelijk drie nieuwe uitdagingen aan de game toegevoegd waarmee je Bond-gerelateerde beloningen in de wacht kunt slepen.

De Aston Martin Valhalla-auto van James Bond is beschikbaar in Rocket League vanaf 7 oktober. Wees er wel snel bij als je hem wilt aanschaffen, want na 13 oktober is de auto niet meer te verkrijgen.

BRON Rocket League

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?