Trailer: RIDE 4 heeft een gameplay trailer

Geplaatst:
Aangepast: 24 juli 2020 23:57

RIDE 4 heeft een nieuwe gameplay trailer gekregen. Ontwikkelaar Milestone gaat altijd voor games die zo realistisch mogelijk zijn. Dat geldt ook weer voor deze race game.

Race fans kunnen hun lol op met de games van Milestone. Voor RIDE 4 werden de modellen van de motoren allemaal vanaf de grond opgebouwd met geavanceerde technologieën. Ook zijn de originele CAD-scans en 3D-scans van de echte motoren gebruikt. Hierdoor race je in de game met replica's van de meest bekende motoren. Maar ook met zeldzame en exclusieve modellen. In RIDE 4 wordt voor het eerst gebruik gemaakt van het A.N.N.A.-systeem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie, waardoor jouw tegenstanders jouw manier van racen leren kennen.

RIDE 4 komt op 8 oktober uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Milestone

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RIDE 4

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 oktober 2020

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord