Trailer: Rico Rodriguez heeft het gedaan in nieuwe Just Cause 4-trailer

Geplaatst:
Aangepast: 27 november 2018 23:22

Het aftellen is nu toch echt wel begonnen. Over een klein weekje kunnen we weer chaos creëren met Rico Rodriguez in Just Cause 4. Een nieuwe trailer laat zien waartoe onze Zuid-Amerikaanse vriend in staat is.

Rico Rodriguez sloopt zijn vijandelijke doelen als ware hij een heuse one-man army. Dit tot groot ongenoegen van de pittige tante Gabriella Morales, die maar niet wil geloven dat Rodriguez al die gebroken botten op zijn kerfstok heeft. De trailer toont twee mannen die Rodriguez probeerden te stoppen, maar daar duidelijk niet in geslaagd zijn. In hun ziekenhuisbed worden ze ondervraagd door Morales en krijgen we de flashbacks te zien waarin onze Rico de schade heeft aangericht.

Just Cause 4 ligt vanaf 4 december in de schappen voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Just Cause 4

Series

Just Cause

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 december 2018

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord