Trailer: Respawn dropt weer twee nieuwe Apex Legends-trailers

Geplaatst: 4 februari 2020 23:48
Aangepast: 5 februari 2020 00:00

Respawn Entertainment en Electronic Arts blijven maar strooien met trailers voor Apex Legends. Vandaag is er een trailer van Revenant en een trailer voor de nieuwe Battle Pass vrijgegeven.

In de eerste trailer maken we nog even beter kennis met Revenant. Iets dat we vorige week ook al deden toen Revenant zich liet zien als koelbloedige moordmachine in de eerste trailer. Vervolgens zagen we de dodelijke en wraakzuchtige killer van Apex Legends gister ook nog even in actie, maar dit keer met gameplaybeelden. Dit keer wordt er nog iets meer verteld over de rood getooide Revenant. De tweede trailer gaat dieper in op de Battle Pass voor het vierde seizoen van Apex Legends. Je krijgt exclusieve Legendary items, Epic Legends-skins en kunt beloningen verdienen door het behalen van nieuwe dagelijkse en wekelijkse uitdagingen.

Het vierde seizoen van Apex Legends is inmiddels van start gegaan.

Bron: Respawn Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord