Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Trailer: Remothered: Broken Porcelain

Remothered: Tormented Fathers krijgt een sequel in de vorm van Remothered: Broken Porcelain. Dit werd tijdens de openingsshow op gamescom onthuld.

Als we de Steam-pagina van Remothered: Broken Porcelain mogen geloven, dan heeft deze sequel veel weg van het eerste deel. Evenals Tormented Fathers is het een psychologische horror waarbij je puzzels moet zien op te lossen en met stealth verder moet zien te komen. Het verhaal voltrekt zich rondom het mysterieuze Ashmann Inn. Bekijk de aankondigingstrailer hieronder.

Remothered: Broken Porcelain verschijnt in de zomer van 2020 voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?