Blair Witch

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Trailer: Remedy Entertainment werkt aan Blair Witch

Vandaag is tijdens de presentatie van Microsoft Blair Witch aangekondigd. Deze horrorgame heeft veel weg van games als Outlast en Alan Wake en komt in augustus in de schappen te liggen.

Remedy Entertainment is vooral bekend van de Alan Wake-games en is nu dus bezig met het ontwikkelen van Blair Witch. In deze game dool je door griezelige bossen en vervallen huizen, samen met je hond Bullet. Gewapend met je zaklamp en camera kom je allerlei bovennatuurlijke wezens tegen en moet je zien te overleven.

Blair Witch is vanaf 30 augustus verkrijgbaar voor de Xbox One. De game is ook direct vanaf launch beschikbaar via Xbox Game Pass.

BRON Microsoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?