Trailer: Releasewindow Genshin Impact bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 7 augustus 2020 13:38

De echte avonturiers lopen vast warm voor de impact die Genshin Impact gaat achterlaten wanneer deze zich aandient op de PlayStation 4. De

De oplettende kijker heeft vast wel door dat Genshin Impact bekend voorkomt. Deze open wereld RPG heeft namelijk heel veel weg van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De hele stijl van de game ademt dit uit, maar is uiteraard wel voorzien van andere personages en een ander verhaal. Dit avontuur speelt zich namelijk af op het continent Teyvat, waar jij als mysterieuze reiziger aan het begin staat van een groots avontuur. Tijdens dit avontuur spelen de zeven elementen een grote rol, zoals ook in de trailer goed te zien is.

Genshin Impact verschijnt in de herfst van 2020 op de PlayStation 4.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord