Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Releasewindow Genshin Impact bekendgemaakt

De echte avonturiers lopen vast warm voor de impact die Genshin Impact gaat achterlaten wanneer deze zich aandient op de PlayStation 4. De

De oplettende kijker heeft vast wel door dat Genshin Impact bekend voorkomt. Deze open wereld RPG heeft namelijk heel veel weg van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De hele stijl van de game ademt dit uit, maar is uiteraard wel voorzien van andere personages en een ander verhaal. Dit avontuur speelt zich namelijk af op het continent Teyvat, waar jij als mysterieuze reiziger aan het begin staat van een groots avontuur. Tijdens dit avontuur spelen de zeven elementen een grote rol, zoals ook in de trailer goed te zien is.

Genshin Impact verschijnt in de herfst van 2020 op de PlayStation 4.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?