Gris
  • ONTWIKKELAAR Nomada Studio
  • RELEASEDATUM 13 december 2018
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE Indie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Releasetrailer voor Gris vrijgegeven

Ontwikkelaar Nomada Studio heeft vandaag de releasedatum van Gris naar buiten gebracht. Dit gegeven werd kracht bijgezet door een releasetrailer van de game die op YouTube is verschenen.

Zo nu en dan verschijnt er een indie game op de markt die tot de verbeelding spreekt. Gris is zo'n game. De betoverende en mysterieuze werelden van deze game zien er prachtig uit, zo is ook in de trailer te zien. Vandaag maakte Nomada Studio via Twitter de releasedatum bekend. In onderstaande gameplay trailer zijn diverse omgevingen te zien die bijna kunstzinnig aandoen. Ik zou zeggen: see for yourself.

Gris komt uit op 13 december voor de Nintendo Switch, pc en mac.

BRON Twitter

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?