Trailer: Releasedatum voor Martha is Dead bekendgemaakt

Geplaatst: 25 november 2021 12:10

De psychologische thriller-game Martha is Dead heeft een releasedatum gekregen. De datum werd door ontwikkelaar LKA bekendgemaakt tijdens de Golden Joystick Awards.

Martha is Dead werd vorig jaar aangekondigd door uitgever Wired Productions. De game volgt het verhaal van een vrouw die de mysterieuze dood onderzoekt van haar tweelingzus Martha. Martha is Dead speelt zich af in Toscane in 1944 en is een combinatie van bijgeloof, angst en geschiedenis. Nu heeft LKA de releasedatum van de game bekendgemaakt. Vanaf 24 februari kunnen mensen met de psychologische thriller-game aan de slag. De trailer waarin de releasedatum werd onthuld is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Martha is Dead is vanaf 24 februari beschikbaar op de pc, Xbox Series X/S en PlayStation 4/5.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Martha Is Dead

Series

-

Uitgever

Wired Productions

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 februari 2022

Ontwikkelaar

LKA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord