Trailer: Releasedatum Vane bekendgemaakt

Geplaatst: 9 december 2018 00:10

Indie-ontwikkelaar Friend & Foe Games heeft tijdens de Kinda Funny Games Showcase een trailer getoond en een releasedatum bekendgemaakt voor Vane. Begin volgend jaar komt de mysterieuze game uit.

De Japanse ontwikkelaar bestaat uit een groep gedreven mensen die onder meer hebben gewerkt aan games als Killzone, The Last Guardian, Battlefield 3 en Bionic Commando. Vane viel tijdens de Kinda Funny Games Showcase op door de mysterieuze aard van de trailer. In de trailer zien we onder meer dat je je kan transformeren van mens naar kraai, waardoor je al vliegend afstanden en hoogtes kunt overbruggen. De stijl van de game doet enigszins denken aan games als bijvoorbeeld Journey.

Vane komt exclusief voor de PlayStation 4 uit op 15 januari 2019.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vane

Series

-

Uitgever

Friend & Foe Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

15 januari 2019

Ontwikkelaar

Friend & Foe Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord