Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum The Siege of Paris in AC Valhalla bekend

Er is een releasedatum bekendgemaakt voor The Siege of Paris, de volgende uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla. Spelers kunnen al snel afreizen naar het Frankische platteland.

Er komt weer een stroom aan nieuwe content naar Assassin's Creed Valhalla. Niet alleen kunnen Season Pass-bezitters binnenkort aan de slag met een van de beruchtste veroveringsgevechten uit de Vikinggeschiedenis, maar er staat ook een nieuw gratis evenement op de planning. Met het tijdelijke Sigrblot Festival kunnen spelers van de game lekker knus bij het traditionele vreugdevuur gaan zitten terwijl ze zich vermaken met nieuwe festiviteiten. Een potje dobbelen, iemand? Lang hoeven spelers niet te wachten. Later deze week kunnen Valhalla-spelers het Sigrblot Festival al ervaren. Over circa twee weken staat de The Siege of Paris-uitbreiding paraat. De gelekte details van The Siege of Paris in Assassin's Creed Valhalla bleken achteraf toch dus niet volledig juist te zijn. Daar werd de releasedatum namelijk op 9 november 2021 gelegd.

De volgende uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, The Siege of Paris, is vanaf 12 augustus verkrijgbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series-consoles, Google Stadia en pc. Voorlopig zijn we nog niet klaar met de content-updates. Assassin's Creed Valhalla wordt namelijk nog een jaar ondersteund.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?