The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum The Dark Pictures Anthology: Man of Medan onthuld

Bandai Namco heeft onlangs de Releasedatum van The Dark Pictures Anthology: Man of Medan onthuld. De horrorgame van de makers van Until Dawn verschijnt later dit jaar.

Man of Medan is het eerste deel in The Dark Pictures Anthology en volgt een groep mensen die op een verlaten spookschip terecht komen. Man of Medan kent, net als Until Dawn, verschillende hoofdpersonen, een verhaallijn die meerdere kanten op kan gaan en verschillende eindes, gebaseerd op de keuzes die je in de game maakt. Als je een pre-order plaatst voor de game krijg je tevens toegang tot de Curator's Cut. Wanneer je de game eenmaal hebt uitgespeeld, krijg je via de Curator's Cut toegang tot nieuwe opties voor de verloop van het verhaal. Deze Curator's Cut wordt later dit jaar beschikbaar voor alle overige spelers.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan verschijnt 30 augustus op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?