Trailer: Releasedatum Strobophagia: Rave Horror onthuld

Geplaatst:

Strobophagia: Rave Horror heeft een releasedatum ontvangen. Via een trailer wordt aangekondigd dat de horrorgame net op tijd uitgebracht wordt voor Halloween.

Spooky season, ofwel de hele maand oktober in aanloop tot Halloween, is begonnen en dat heeft ontwikkelaar en uitgever Green Tile Digital ingeluid met het onthullen van de releasedatum voor hun aankomende horrorgame Strobophagia: Rave Horror. Middels een trailer wordt niet alleen de releasedatum bekendgemaakt, maar worden we ook alvast in de sfeer gebracht van de game. Strobophagia: Rave Horror draait namelijk om een psychedelisch horroravontuur tijdens een rave in een bos. De trailer laat dan ook zien hoe je een weg moet banen door feestgangers met een telefoon als hulpmiddel. Het uiteindelijke doel is om te ontsnappen, voordat je jezelf verliest.

Strobophagia: Rave Horror wordt op 28 oktober uitgebracht voor de pc via Steam. Niet alleen Green Tile Digital is klaar voor het Halloween-seizoen: Gameliner heeft deze spookachtige maand gestart met een preview van Pumpkin Jack geschreven door onze Bram Noteboom.

Bron: IGN
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Strobophagia: Rave Horror

Series

-

Uitgever

Green Tile Digital

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

28 oktober 2020

Ontwikkelaar

Green Tile Digital

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord