The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II
  • ONTWIKKELAAR Marvelous Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 november 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Releasedatum PlayStation 4-versie The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II onthuld

Marvelous Games heeft de releasedatum voor de PlayStation 4-versie van The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II onthuld. We kunnen de game volgende maand verwachten.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II is het directe vervolg op The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel. De game kwam in Japan in 2014 al uit op de PlayStation 3 en PlayStation Vita en een release in het Westen volgde in 2016. In 2018 werd de game geport naar pc en in april vorig jaar kreeg Japan een remaster van de game op de PlayStation 4, getiteld The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II: Kai. Ontwikkelaar Marvelous en uitgever XSEED hebben nu aangegeven dat de remaster vanaf volgende maand ook te spelen is in Amerika en Europa.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II is momenteel te spelen op PlayStation 3, PlayStation Vita en pc. De remaster van de game is vanaf 7 juni te spelen op de PlayStation 4.

BRON Marvelous en XSEED

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?