Peaky Blinders: Mastermind
  • ONTWIKKELAAR FuturLab
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Strategie, Stealth
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Releasedatum Peaky Blinders: Mastermind onthuld

Uitgever Curve Digital heeft de releasedatum voor Peaky Blinders: Mastermind onthuld door een nieuwe trailer van de game uit te geven. De game verschijnt al binnenkort.

Een paar maanden geleden werd plotseling Peaky Blinders: Mastermind uit de doeken gedaan. De game is - hoe kan het ook anders - gebaseerd op de immens populaire Netflix-serie Peaky Blinders. De historische dramaserie is door indie-ontwikkelaar FuturLab omgetoverd tot een heuse puzzle-adventure. Het is de eerste officiële Peaky Blinders-game en speelt zich dan - evenals de serie - af in het Britse Birmingham na de Eerste Wereldoorlog. De nieuwste trailer wordt door niemand minder ingesproken dan Cillian Murphy, die in de serie de hoofdrol van Tommy Shelby vertolkt.

Peaky Blinders: Mastermind verschijnt op 20 augustus voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Curve Digital

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?